25.3.12

taxi driver


melody gardot / your heart is as black as night

insan vücudunun bir dayanma sınırı var. çok yorgunum. beynim yorgun, ayaklarım yorgun, ruhum yorgun. buraya yazacak zamanı da bulamıyorum. bazen dışarıdan bakınca nasıl göründüğümüzü düşünüyorum. epey komik olmalı. sanki dünyayı kurtarıyormuş gibi davranıp deliler gibi koşturan, uğraşan, saçmasapan bir  televizyon eğlenceliğini ortaya çıkartmaya çalışan bir grup insan. bu komik ve trajik halimizi görmek isterseniz diyarbakır'a gelebilirsiniz.:-) orası çok uzak derseniz istanbul'da herhangi bir deniz kıyısında da her gün aynı trajik sahne yaşanıyor olmalı. of ki ne of! ben aslında öğretmen olacaktım.:-)

4 yorum:

alkım doğan dedi ki...

şarkı nefis clea. bende de bir yorgunluk var ve aldı götürdü yorgunluğumu.
setler çok fazla çalışılan yerler biliyorum. bu kadar çok çalışmak ne fena! bana her zaman saçma gelmiştir bu kadar koşuyor olmak.
böyle durumlarda hep sakin bir pencere kenarı hayal ederim. orada oturup tüm gün sadece pencereden baktığımı düşünürüm. tamam, belki müzik de bana eşlik edebilir. ama sadece pencereden bakacağım:)

kolaylıklar diliyorum sana.
sevgiler.

Clea dedi ki...

o pencereden bakmayı nasıl istiyorum şu anda! çok yorgunum, deli gibi koşuşturuyoruz, ortada bir şey yok. gören de dünyayı filan kurtardığımızı sanacak:p buraya çok uğrayamıyorum, yazılanları da takip edemiyorum şu aralar ama yorumunu görünce çok memnun oldum. sanırım iş bitince yorgunluğumu blogları okuyup, senin de dediğin gibi penceren bakarak, dışarıyı seyrederek atacağım. bir süre evden çıkmayı düşünmüyorum çünkü:-)
görüşmek üzere, sevgiler.

justine dedi ki...

Canım Poliş,
çok şaşırdım, hayret nete girmek için zamanın kalmış, bravo. Çok üzülüyorum. Aptal bir dizi için bunca çalışmanız anlamsız. Yorma kendini diyeceğim, saçma olacak, hemen gel diyeyim öyleyse. Bölümü bitir ve gel lütfen, boş ver gerisini.
Çok sarıldım, canım.

Clea dedi ki...

reji koordinasyon olduğum için bazen birilerine mail atarken uğruyorum, şimdi olduğu gibi:-)biraz daha dayanıp geleceğim canım, konuşuruz. öptüm çok!!!