27.4.12

Repo demek, gezmek demek!

 
şimdi, set insanları için repo demek tatil demek. diyarbakır'da yoğun, karışık ve yorucu bir sette olmanın tek iyi yanı; (nadiren de olsa) repo gününde yabancısı olduğumuz yerin güzelliklerini keşfetmek, işin tüm stresini unutmak, günün neredeyse 24 saati birlikte olduğunuz çalışma arkadaşlarınızla iş programının dışında da bir şeyler konuşabilmek, gülmek. geçen repodaki hasankeyf keyfimizden sonra bu sefer de diyarbakır'ın kiliselerini gezme fırsatı bulduk. hasankeyf çok başka bir güzellik, büyüleyici. akşamında ise dicle nehrinin kenarında balık keyfi yaptık. kiliseleri görmek de harikaydı, ertesi gün set olması dışında her şey iyiydi aslında. kiliseler hakkında da yazmak istiyorum ama şimdilik fotoğrafta kalsın her şey. nasıl olsa çok yakında blog alemine geri dönüş yapabileceğim. hızlı yazdım sanırım biraz karışık oldu ama sete dönmem gerek, herkese çok selam!

hamiş: bu kısacık yazıyı ancak 4 günde bitirip yayınlayabildim, durumumuz içler acısı.





















 ve clea, maalesef repoda bile çalışır :-(

6 yorum:

alkım doğan dedi ki...

Clea, fotoğraflar ne güzel! Bir dizi yorucu günden sonra çekildiğini söylemesen anlamazdım, seni bir geziye çıkmışsın sanırdım, o derece;) Bir önceki posttaki fotoğraflarını da çok sevmiştim, o avluda bir çay içmenin hayalini kurmuştum!
Umarım daha çok vakit bulursun da hem bir nefes alırsın hem de bize oralar hakkında yazarsın. Kiliseleri merak ettim. Yazmak isterken yazamamak beter bir şey, biliyorum.
İstanbul'dan sevgiler. (Bugün bunaltıcı bir yaz havası var burada. İnanılmaz!)

justine dedi ki...

Canımsın sen benim, ne güzel, ne hoş, nasıl da pırıl pırıl çıkmışsın fotoğraflarda. Bayıldım, bayıldım! Hiç yorgun görünmüyorsun üstelik. (bir de bana sor dediğini duyar gibiyim;))

Kiliseler hakkında ayrıntılı bilgi alacağım senden, çok etkileyici görünüyorlar. Keşke yanında olsaydım oraları gezerken. C. de kiliseleri sordu hemen, İstanbul'da biraraya gelince uzun uzun sohbet ederiz.

Çok öpüyorum Polişka seni, sarılıyorum.
--------
Bir de, fotolar için tekrar teşekkürler, hepsi müthiş.

Clea dedi ki...

alkım,
ne güzel söylediklerin, yüzümde güller açtı:-) yarın sabah İstanbul'a dönüyorum, çok mutluyum o yüzden! kaçırdığım bir sürü yazıyı da okuyabileceğim tabii, güzel bir dinlenme olacak. burası gezmek, yeni yerler görmek için çok güzel ama çalışmak için değil:) bu kadar yakınına kadar gelmişken Mardin'e gidemedim, ona üzülüyorum biraz ama vakit bulamadık maalesef. yine sıkışık bir zamanda yazıyorum, kusura bakma. çok öpüyorum, görüşmek üzere.

Clea dedi ki...

justine,
canımmmmmmmm, yakında oraya da geliyorum inşallah, az kaldı:-) buraya sadece gezmek ve yemek için gelmeliyiz kesinlikle. Mardin'e de gideriz o zaman. hep yapmak istediğimiz gezelim görelim turlarını gerçekleştirmek lazım artık! geldiğimde anlatacağım sana buraları.çok öptüm, çok sarıldım canım.

kağıt faresi dedi ki...

fotoğraflar harika. özellikle de hasankeyf, apayrı bir güzellik. masal gibi.

Clea dedi ki...

soluk,
gerçekten de öyle, başka bir dünya sanki.iyi ki gitmişim diyorum. bir tek o kadar yakınına gelip Mardin'e gidememek üzücü. biz çalışırken ancak buna fırsat bulabildik.