7.8.12

friday the 13th

the sounds / Something to die for

geçenlerde neden bilmiyorum canım 13. cuma filmini izlemek istedi. tamam korku filmi seyretmeyi çok seven biri olarak oldukça normal bir durum bu, ama neden illa ki 13. cuma onu bilmiyorum. sanki bir vahiy gibi indi yukarıdan; "13. cumayı seyret!":-p seyredemedim tabii o gece çünkü biraz leyla olduğumuzdan 1980 tarihli asıl film dışındaki bütün o jason külliyatını indirmişiz. belki de listeye kayıtlı değildi, ben bulamadım, bilemiyorum. neyse o geceyi korkusuz geçirmedik, geçiremezdik:-) the thing filminin öncesinin anlatıldığı yine aynı isimli filmi izledik. iyiydi, son derece ilginçti, madem başını izledim şimdi rahatlıkla john carpenter versiyonunu izleyebilirim. zaten o filmi sırf o yüzden bekletiyordum sanki bir şeyler eksik gibiydi:-) 

13. cumayı izleyemeyince filmdeki ortama benzeyen bir yere gitmek şarttı, şimdi olympos'tayım. bana kalırsa crystal lake kadar olmasa da olympos da tam bir korku filmi mekanı, hele ki eski zamanları. şimdi her yerde arabalar, marketler, pansiyonlar, bir sürü ıvır zıvır var ama eskiden neredeyse hiçbir şey yoktu. karanlık olympos yollarında az yürümedik. sanırım yaşlanıyorum bu arada, neyse, bari burada geçen ilk korku filmini ben çekeyim.


crystal lake kampından nesi eksik!

filmin sonuna kalan ben olmalıyım!:-)

2 yorum:

white rabbit in the forest dedi ki...

dediğin gibi her yerde araba ve jandarma gezinip dururken korku filmi biraz zor ama yine de gece sahilden fener ışığında dönerkenki atmosfere bir şans verilebilir :)

Clea dedi ki...

on yıl öncesinin filmini çekeriz, o zamanlar olympos dutluktu:p