5.5.12

Une femme est une femme

 
wax tailor / ungodly fruit

akşam yemeği için ne yapmalı, ne yemeli? 

yakında izmir'e gidiyorum o nedenle eve doğru dürüst bir şey alamıyorum, ee haliyle evde varolan şeyleri kullanmak gerek ama gelin görün ki canım makarna ya da pilav istemiyor. canım başka şeyler istiyor. mesela, mutfakta neredeyse hiçbir malzemesi bulunmayan paçanga böreğini! neyse siparişlerimi verdim:-) evde olup yemek yapmak da güzel, sürekli yapmak zorunda kalmadıkça tabii:)

dün yeraltı'nı izledim, hem de yeraltı konseptine uygun bir salonda. iyi bir film, özellikle engin günaydın çok iyi. vavien filminde de iyiydi, burada da öyle. yalakalarla olan akşam yemeği sahnesi çok güzel. hırlamalar, ulumalar, fahişenin ayağına kapanıp ağlamalar; tam dostoyevski karakteri!

"değerli okurlarım, şu an siz dinlenmek isteseniz de istemeseniz de ben sizlere bir şey bile olamadığımı anlatmak istiyorum. tüm içtenliğim ve ciddiliğimle söyleyeyim, böcek olmayı bile şiddetle istedim. ama ne yazık ki buna bile ulaşamadım.”*
  
ufff, mutfağa girmem gerek!
*yeraltından notlar

4 yorum:

rainbow dedi ki...

Pacanga boregi iyi fikirmis. Ben de butun gun aksama ne yemeli diye dusunup enginarda karar kilmistim ki buaralarda malesef bulamadim. Dondurmali pastayla aksam menumu sonlandirdim :) eminim ki senin boregin cok leziz olmustur :)
Daha bu oglen "vavien"i tekrar izledim. Guzel film, guzel oyunculuklar... Taylanlardan beklenmeyecek bir performans. Senaryonun efsunudur belki ;)

Clea dedi ki...

paçanga böreği güzel oldu ama dondurmalı pasta da kulağa çok çok iyi geliyor:-) vavien iyi film evet ve ne ilginçtir ki ben de senaryonun bunda çok güçlü etkisi olduğunu düşünüyorum. hazır çalışmıyorken yeraltı'na git bence, bakalım sen nasıl bulacaksın? ha rembrandt sergisini de unutma! çok öptüm canım.

justine dedi ki...

Sen İzmir'e gel yeter ki, sana neler neler yapacağım şaşacaksın;p

Paçanga'yı yapmışsın bu arada(iki arada bir derede), bravo benim Poliş'ime, müthişsin sen! Hem paçanga böreği yapar, hem hemen hazırlanıp sinemaya gider, hem bloğuna yazar, her eve lazım senden bir tane;p

Yeraltı'nı ben de merak ediyorum ama sinemada izlemem sanırım. Sonra evde izlerim. Sanki evlik bir film o, ne bileyim sakin, roman tadında filan.

Şimdi nöbetteyim canım, bir cümle yazıyorum, bir hasta geliyor. Nöbet hemen bitsin ve sen hemen buraya gel. Çok özledim.

Sımsıkı sarılıyorum sana, canım.

Clea dedi ki...

aaa hemen geliyorum o zaman:-)
canım benim birlikteyken harikalar yarattığımızı artık herkes biliyor! yeraltı'nı evde de izleyebilirsin, avengers'ı sinemada izle, o küçük ekranda olmaz.
ben de çok özledim, inşallah yakında yanındayım. nöbet bitsin gitsin hemen, içten diliyorum bunu. çok sarıldım, çok öptüm.